Nieuwe ouders

Nieuwe ouders

Beste (nieuwe) ouders,

Wat leuk dat u interesse hebt in de Sint Agnes. We leiden u graag rond op onze school. Voor data en tijden van de rondleiding kunt u een mail sturen naar info@sintagnes.nl. Alle ouders krijgen een individuele rondleiding en kennismakingsgesprek waarbij we u vertellen over onze visie en laten zien hoe we die in de praktijk brengen.

Leerlingen aanmelden kan het hele schooljaar door. U kunt ons bellen (0162 – 315432) of gewoon binnenlopen om een afspraak te maken met de directeur Debbie Boudewijns. U ontvangt een inschrijfformulier en u krijgt een kijkje in de werkwijze van onze school. Want een school beleef je natuurlijk het beste wanneer deze volop in bedrijf is.  Onze school hanteert geen wachtlijst. Vanzelfsprekend is het voor de organisatie en de verdeling van leerlingen en groepen raadzaam om uw kind tijdig aan te melden.

Als u besluit om uw kind op de Sint Agnes aan te melden nadat het al op een andere school heeft gezeten, zal de directie de achtergrond van deze stap onderzoeken. In overleg met de directie en/of interne begeleider kijken we of er voldoende mogelijkheden binnen ons onderwijs zijn om de overstap te maken. Wanneer hier inderdaad voldoende grond voor is kijken we hoe deze overgang zo soepel mogelijk kan verlopen. Voor er een afspraak met ons gemaakt wordt, moet de vertrekkende school hiervan op de hoogte zijn.

Voor alle aanmeldingen dient een aanmeldingsformulier ingevuld te worden. Deze zijn op school verkrijgbaar.

We hopen u snel te mogen begroeten!